Paulina Lučić

Paulina Lučić

Paulina Lučić, mag. oec. (Zagreb, 24. IX. 1983. - ), voditeljica Ureda za savjetovanje i razvoj karijera

Paulina Lučić rođena je u Zagrebu, gdje je završila osnovnu školu i II. opću gimnaziju. 2008. završila je dodiplomski sveučilišni studij na Ekonomskom fakultetu – Zagreb, smjer organizacija i management. Tijekom studija bila je aktivni član studenske udruge eSTUDENT, bila je na više ljetnih škola i međunarodnih seminara te je radila više studentskih poslova. 2009. godine zapošljava se kao stručna suradnica u Uredu za međunarodnu suradnju na Ekonomskom fakulteta – Zagreb te na tom radnom mjestu ostaje do 2017. godine kada prelazi na radno mjesto voditeljice Ureda za savjetovanje i razvoj karijera.

Zanima ju područje osobnog razvoja, talenata, vještina, otkrivanja i razvoja kompetencija te je bila na više edukacija iz tog područja. Bila je i dva puta dobitnica Erasmus stipendije za stručno usavršavanje te je to iskoristila za učenje na Nottingham Trent University i IÉSEG School of Management.

Sudjelovala je i na više seminara i edukacija za karijerne centre u visokom obrazovanju.

Aktivno govori engleski, a služi se i njemačkim i talijanskim jezikom.

CITIRANJE:

EFZG (2020) Leksikon Ekonomskog fakulteta – Zagreb: Paulina Lučić [online]. Zagreb: Ekonomski fakultet. Dostupno na: https://sites.google.com/s/1rL4oiNC38DU51zrio8Ic48i4mF1eZ2yN/p/1W7I5-oqNeIEhAQHX2FHpPGlZuJlUgo96/edit [upisati datum pristupanja]